La verda ye que siempre que voy a esta comida riome de cojones,claro que la xente que va tien mucho que ver. Unos vino,otros sidra y los que díbemos pa oviedo de vuelta pues agua.
Hasta había gente lesionada que disponía de silla personalizada al pie del fueu.
Menos mal que alguién se acuerda del que fae les fotos,venga comer,venga comer pero el de la cámara na de na...
Menos mal que alguién se acuerda del que fae les fotos,venga comer,venga comer pero el de la cámara na de na...
Desde que llegué al únicu que ví nun parar de mover la mandíbula fué a Don Cesar (folixeru) .
Puede ser que alguien nun conozca a esti señor?? Pues voy a adelantabos que ye el próximu rey midas del textil en Asturias,el creador de ÑASKAN ZONE.
Y el anfitrión como siempre nun defraudó,en traxe de faena,en camisa,en camiseta,con forro,en pelota seguramente si lu llamo tovía me cuenta que ta de comida.
Y el anfitrión como siempre nun defraudó,en traxe de faena,en camisa,en camiseta,con forro,en pelota seguramente si lu llamo tovía me cuenta que ta de comida.
El señor Ñaskan empezó con les celebraciones bien temprano.
Ya verás cuando vea la señora esta foto,tanto pedir el día pa tar poniendo café en otru llau.
El añu empezó como tenía que empezar,garrando una fartura en el reino de Anzó,debidamente transformado en la ÑASKAN ZONE para esta ocasión. Fuimos llegando poco a poco hasta llegar a xuntamos sobre veinte persones,el menu de lujo.Corderu a la estaca,chorizos criollos,lacon a la estaca,quesin del ricu,panin del ricu,sidrina de la rica y vinin del buenu. A poco y a poco fué comiendose y bebiendo,entre chistes,anécdotes y demás tratos llegose a la hora del café y del ya famosu torneo de paisanos de tute. Los que nun tratamos en esos asuntos aprovechamos la venevolencia del tiempu pa tiranos fuera a tomar unos aguas y echar un pigacín,aunque lo del pigacín fué algo complicado porque el señor Mier estaba en plena fiebre creadora textil y acababa contagiando a to el mundo. Confieso que retiré pronto,pero podría poner un brazu nel fueu y nun me equivocaría si vos digo que segurmanete hay xente que tovía ta de comida del día de aller.Si nun vos conociera...LARGA VIDA A ÑASKAN!!!
El añu empezó como tenía que empezar,garrando una fartura en el reino de Anzó,debidamente transformado en la ÑASKAN ZONE para esta ocasión. Fuimos llegando poco a poco hasta llegar a xuntamos sobre veinte persones,el menu de lujo.Corderu a la estaca,chorizos criollos,lacon a la estaca,quesin del ricu,panin del ricu,sidrina de la rica y vinin del buenu. A poco y a poco fué comiendose y bebiendo,entre chistes,anécdotes y demás tratos llegose a la hora del café y del ya famosu torneo de paisanos de tute. Los que nun tratamos en esos asuntos aprovechamos la venevolencia del tiempu pa tiranos fuera a tomar unos aguas y echar un pigacín,aunque lo del pigacín fué algo complicado porque el señor Mier estaba en plena fiebre creadora textil y acababa contagiando a to el mundo. Confieso que retiré pronto,pero podría poner un brazu nel fueu y nun me equivocaría si vos digo que segurmanete hay xente que tovía ta de comida del día de aller.Si nun vos conociera...LARGA VIDA A ÑASKAN!!!
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